15% kedvezmény a Hotel Hódi vendégeinek!

A Hotel Hódi vendégei a Sárkány Wellness & Gyógyfürdő belépődíjából 15% kedvezményt kapnak. A termálfürdő wellness és fittnes szolgáltatásai kellemes szórakozást és élményt nyújtanak a család apraja-nagyja számára. Kiváló hatású gyógyvize kényezteti és gyógyítja az idelátogatót, a jakuzzik és csúszdák pedig mind a felfrissülést szolgálják.

Vadászat

Sok külföldi és belföldi vadász keresi fel szívesen ezt a vadban igen gazdag területet. A Pannonvad Kft. Magyarországon, Romániában, Spanyolországban, az USA-ban, Németországban, Olaszországban szervez vadászatokat a vendégek számára.

Nyírbátor honlapja

Nyírbátor honlapján bővebben olvashat a Szárnyas Sárkány Hete Nemzetközi Utcaszínházi Fesztiválról, a Nyírbátori Zenei Napok és Táborról és a Szüreti felvonulásról.

Híres vendégeink

Hotelünkben számos neves vendég tette már tiszteletét. A spanyol király látogatásáról szóló cikket itt olvashatják: A spanyol király Napkoron vadászott

Városi Gyógy és Strandfürdő

A város szélén található Városi Gyógy és Strandfürdő vize jód és bróm tartalmú gyógyvíz, amely elsősorban mozgásszervi megbetegedések kezelésére alkalmas. Városi Gyógy és StrandfürdőMagyar  English

Szeretettel várjuk Vendégeinket az év bármely szakában!

  • Szobaár főszezonban: 5.000,- Ft/éj/fő +ÁFA +IFA
    (július 15-től szeptember 30-ig)
  • Reggeli: 1.300,- Ft/fő + ÁFA
  • Idegenforgalmi adó (IFA): 250,- Ft/fő/éj
  • Légkondicionáló használata: 1.000,- Ft/szoba + ÁFA

Az árak tartalmazzák az uszoda, Internet és a zárt parkoló használatát.

Kedvezmények turista, vadász és egyéb csoportoknak 10% a szoba árából. Kedvezményes belépő a Sárkány Wellness & Gyógyfürdőbe (Nyírbátor), hitelkártya és Széchenyi Pihenőkártya (SZÉP) elfogadóhely.


Szauna, medence, masszázs, pezsgőfürdő!
A szauna használati díja 2.000 Ft/fő + ÁFA.
A medence használata díjtalan!


A szobákban fürdőszoba, mini bár, kábeltelevízió és légkondicionáló található.


Az étteremben a reggeli 7:00-től 10:00-ig van, külön kérésre ebédet és vacsorát is biztosítunk, valamint diétás ételekkel is szolgálunk.


A bár nyitva 18:00-tól 22:00-ig. Vezeték nélküli Internet kapcsolat, fax, fénymásoló és írógép használata, videó.


A konferencia terem 100 m2 és 25-30 férőhelyes. A hotelben 15 szoba van, legtöbbjük 2 ágyas ill. pótágy is betehető. Céges rendezvényeknek külön ebédet es vacsorát készítünk.


Programok szervezése: városnézés idegenvezetővel magyar, angol, német, olasz nyelveken a középkori templomokba, a Báthori Panoptikumba és múzeumba.


Szatmári körút kirándulás a környékbeli településeken és tájakon hivatásos idegenvezetővel, tájjellegű ételkóstolóval egybekötve.

Esküvői fotózás a gyönyörű nyírségi természetben.

© 2006 Hotel Hódi. Minden jog fenntartva