15% kedvezmény a Hotel Hódi vendégeinek!

A Hotel Hódi vendégei a Sárkány Wellness & Gyógyfürdő belépődíjából 15% kedvezményt kapnak. A termálfürdő wellness és fittnes szolgáltatásai kellemes szórakozást és élményt nyújtanak a család apraja-nagyja számára. Kiváló hatású gyógyvize kényezteti és gyógyítja az idelátogatót, a jakuzzik és csúszdák pedig mind a felfrissülést szolgálják.

Vadászat

Sok külföldi és belföldi vadász keresi fel szívesen ezt a vadban igen gazdag területet. A Pannonvad Kft. Magyarországon, Romániában, Spanyolországban, az USA-ban, Németországban, Olaszországban szervez vadászatokat a vendégek számára.

Nyírbátor honlapja

Nyírbátor honlapján bővebben olvashat a Szárnyas Sárkány Hete Nemzetközi Utcaszínházi Fesztiválról, a Blues Fesztiválról, a Nyírbátori Zenei Napok és Táborról és a Szüreti felvonulásról.

Híres vendégeink

Hotelünkben számos neves vendég tette már tiszteletét. A spanyol király látogatásáról szóló cikket itt olvashatják: A spanyol király Napkoron vadászott

Városi Gyógy és Strandfürdő

A város szélén található Városi Gyógy és Strandfürdő vize jód és bróm tartalmú gyógyvíz, amely elsősorban mozgásszervi megbetegedések kezelésére alkalmas. Városi Gyógy és StrandfürdőMagyar  English

Szeretettel várjuk Önt és kedves családját.

Vendég neve:

E-mail cím:

Telefonszám:

Tervezett érkezés:

Megjegyzés:

Biztonsági számok:

   

© 2006 Hotel Hódi. Minden jog fenntartva