15% kedvezmény a Hotel Hódi vendégeinek!

A Hotel Hódi vendégei a Sárkány Wellness & Gyógyfürdő belépődíjából 15% kedvezményt kapnak. A termálfürdő wellness és fittnes szolgáltatásai kellemes szórakozást és élményt nyújtanak a család apraja-nagyja számára. Kiváló hatású gyógyvize kényezteti és gyógyítja az idelátogatót, a jakuzzik és csúszdák pedig mind a felfrissülést szolgálják.

Vadászat

Sok külföldi és belföldi vadász keresi fel szívesen ezt a vadban igen gazdag területet. A Pannonvad Kft. Magyarországon, Romániában, Spanyolországban, az USA-ban, Németországban, Olaszországban szervez vadászatokat a vendégek számára.

Nyírbátor honlapja

Nyírbátor honlapján bővebben olvashat a Szárnyas Sárkány Hete Nemzetközi Utcaszínházi Fesztiválról, a Blues Fesztiválról, a Nyírbátori Zenei Napok és Táborról és a Szüreti felvonulásról.

Híres vendégeink

Hotelünkben számos neves vendég tette már tiszteletét. A spanyol király látogatásáról szóló cikket itt olvashatják: A spanyol király Napkoron vadászott

Városi Gyógy és Strandfürdő

A város szélén található Városi Gyógy és Strandfürdő vize jód és bróm tartalmú gyógyvíz, amely elsősorban mozgásszervi megbetegedések kezelésére alkalmas. Városi Gyógy és StrandfürdőMagyar  English

Várjuk megkeresését és érdeklődését!

© 2006 Hotel Hódi. Minden jog fenntartva